Ponyer i Bernstorffsparken

23-05-2013 08:47

Signe Wiese

Det er ikke kun heste, der skal i aktion ved First Grand Prix-stævnet i Bernstorffsparken i weekenden. Fredag og lørdag skal fremtidens danske ridestjerner præstere på den store græsbane, og også her plejer der at være fantastisk underholdning og god stemning

Copyright Ridehesten.com
Jessica Toelstang og Nikolina i Bernstorffsparken 2012.

Bernstorffsparken i København danner fra den 23. maj - 26. maj 2013 rammerne om årets store internationale springstævne First Grand Prix.

De yngste ryttere (op til 13 år) skal på banen på deres kat. III ponyer i Prinsesser og Pirater Cup 2013. Hele vinteren og foråret har de arbejdet hårdt for at kvalificere sig, og i Bernstorffsparken får de for alvor prøvet deres talent af. Sidste år deltog 18 ekvipager og de lod intet stå tilbage i spænding og underholdning i forhold til de internationale stjerner.

De lidt større ponyer skal også i arenæn på den flotte internationale bane. Her skal vi se kat. II ponyer i LogoCard Cup og kat. I ride Absolute Horses Cup. Der er også Absolute Horses Grand Prix på 130 cm for kat. I ponyer. At ride til CSIO-stævnet er mange rytteres drøm og forventningerne er tårnhøje.

Sidste år blev Grand Prix-klassen vundet af Jessica Toelstang på Nikolina. 

Kilde: Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen