Politiet beder om hjælp i drabssag

09-12-2020 13:13

Marie Helene Rigård Rohleder

I dag er det præcis et år siden, at den 38-årige rytter, underviser og hestehandler, Iben Salling Syrik, blev fundet død i et udendørs spabad. Politiet beder offentligheden om hjælp til at opklare det mystiske dødsfald, som de stadig efterforsker som drab

Copyright Ridehesten.com
Iben Salling Syrik. Foto: Ridehesten.com/ Mette Andersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Politiet bruger årsdagen for fundet af den dræbte 38-årige springrytter og hestehandler Iben Salling Syrik til at bede offentligheden om hjælp til at opklare det mystiske dødsfald. Det skriver de i en pressemeddelelse. 

Iben Salling Syrik blev fundet død i et sommerhus i sommerhusområdet Skovbrynet i Vesterlund, der ligger nær Thyregod i Midtjylland.

Siden har Sydøstjyllands Politi intensivt efterforsket dødfaldet uden at kunne opklare, hvordan og hvorfor hun døde.

– Vi arbejder fortsat målrettet på at få opklaret dødsfaldet, som vi fra starten har efterforsket som en drabssag, fortæller politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er vores forhåbning med denne pressemeddelelse, at der med et fornyet fokus på sagen kommer nye vidner frem, der kommer i tanke om noget, de endnu ikke har fået delt med politiet. Vi sorterer i henvendelserne, så sidder man med en oplysning, som man er usikker på relevansen af, så ring alligevel 114, så skal vi nok afgøre det. 

Sydøstjyllands Politi har afhørt et stort antal personer i sagen, skrevet over 2.400 rapporter, og der er blevet foretaget obduktion og en række undersøgelser og sporsikring af teknikere, flere gange af hunde og retsmedicinere.

Der har også været inddraget dykkere, og forsvaret har bistået med fysiske undersøgelser i nærområdet efter spor. Mange vidner har også henvendt sig i sagen, men desværre har intet af det ledt til en opklaring. 

Sidder der nogen derude med viden, de endnu ikke har givet til politiet, så kontakt Sydøstjyllands Politi via telefon 114. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen