Play Doh fundet efter 12 dage

12-06-2016 10:04

En rideulykke i skoven var årsag til at hesten Play Doh i 12 dage har været pist forsvundet i state park i Maryland – ved et tilfælde blev hesten fundet af to vandrere 

Copyright Ridehesten.com

Susan Crawford var på camping og rideferie med nogle veninder i Patapsco State Park i Maryland da hende og hendes hest Play Doh skred på stien hvilket slog Susan ud af sadlen idet Play Doh væltede, hesten blev bange og stak derfor af. Et stort arrangement blev stablet på benene for at finde frem til heste – eftersøgningen inkluderede folk til fods, helikoptere og flere ryttere. Det endte dog med at det først var 12 dage efter hændelsen at Play Doh tilfældigt blev spottet af to vandrere i parken.

Play Doh havde stadig det meste af udstyret siddende på sig, hvor det i 12 dage havde efterladt sig skavemærker og tryk, dog ikke noget livstruende. Selvom Play Doh var meget afventende og sky over for de to mennesker der fandt ham, lykkedes det dem alligevel at få fange den 10-årige hest. Sadlen sad hængende på siden af Play Doh og havde lavet lidt grimme mærker på ryggen. Landskabet som Play Doh havde bevæget sig rundt i var med masser af græs samt store vandsteder, så derfor var Play Doh i en fin nok stand da den blev fundet – den er nu tilbage hos Susan Crawford. 

Kilde: Horsetalk

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen