Hestetrailer involveret i uheld

18-12-2022 10:04

Charlotte Kusk Berwald

I Fredericia skete der i fredags et færdselsuheld, hvor en hestetrailer var involveret

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto. Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Uheldet skete i rundkørslen mellem Vejle Landevej og Vejlevej i Fredericia, hvor to personbiler stødte sammen. En af disse personbiler havde en hestetrailer med. Sammenkørslen skete med lav hastighed i selve rundkørslen. 

To biler blev ødelagt og inde fra traileren kunne man høre en hest, der stod og stampede. Man kunne ikke umiddelbart se hesten.

Der var ambulance på stedet, men der meldes ikke om personskader. En af de involverede blev blot tilset.

Hvis du selv er involveret i en færdselsulykke
Uheld kan opstå - navnligt nu i det glatte vejr.
Det første du skal gøre er at forsøge at standse ulykken. Slå katastrofeblinket til. Tilse derefter tilskadekommende. Hvis der er behov for en ambulance behøver du ikke også tilkalde politiet. De bliver automatisk tilkaldt så snart der bliver ringet efter en ambulance.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis der ikke er sket personskade kan det dog være det alligevel være nødvendigt at tilkalde politiet. Eksempelvis hvis det skønnes at der er sket skade for mere end 50.000 kr., der er forvoldt skade på ejendom du ikke er ejer af, en af bilerne er et udenlandsk registreret køretøj eller føreren af det skadesforvoldende køretøj flygter fra stedet.

Få oplysninger fra modparten. Sørg for at få alt skrevet ned. Sørg for at tage billeder af køretøjer og lignende som kan bruges til dokumentation senere. Skriv modpartens kørekortnummer ned. Tag et billede af nummerpladsen.

Hvis der er vidner til ulykken så sørg for at få dem til at skrive forløbet ned, helst samme dag. Husk at få navn og adresse på vidnerne. Tag eventuelt et billede af deres nummerplade. 

/Pressefotos.dk

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen