Pinsesol over Bernstorffsparken

04-06-2022 15:23

Trine Askjær-Jørgensen

I pinsen afholder Sportsrideklubben anden afdeling af Baltic Cup. Vejrudsigten lover godt vejr, så kom endelig ud at se de dygtige unge ryttere i ilden i Bernstorffsparken

Copyright Ridehesten.com
Foto: Sportsrideklubben
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afholder Sportsrideklubben internationalt stævne, nemlig anden afdeling af Baltic Cup. Her er nogle af de bedste, unge ryttere til start fra Norge, Sverige og Danmark, og også ryttere fra Litauen og Tyskland.

Lørdag eftermiddag afholdes der holdkonkurrence for Kat. II, Children og junior/u25 fra kl. 15.00.

Søndag eftermiddag afholdes der Grand Prix for Children og Junior/U25 og holdkonkurrence for pony i kat. III og I fra ca. kl. 14.00.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mandag afholdes der Grand Prix for alle tre ponykategorier fra ca. kl. 12.00.

Vejrudsigten lover godt vejr hele pinsen, og der er gratis adgang i Bernstorffsparken, så kom endelig ud og kig.

Der er også mulighed for at følge med på Facebook og Instagram, hvor man kan se den opdaterede tidsplan, øvrige klasser og resultater.

Fakta
Baltic Cup

Baltic Cup er nordens største, internationale springturnering for pony- og juniorryttere, der afholdes for alle lande, der grænser op til Østersøen/det baltiske hav.

Baltic Cup blev stiftet i 2000 og er en forening, hvis formål er at virke som arrangører af ridestævner med deltagelse af skandinaviske og baltiske lande. Det er en flot turnering, der forløber over 4 eller 5 årlige springstævner i Sverige, Norge og Danmark, hvor rytteren kan indsamle point til den årlige Trophy-finale, der finder sted sidst på året.

Formålet med Baltic Cup er ikke alene at sikre gode springstævner, men tillige at medvirke til at lære de unge ryttere, hvordan der rides internationalt og sikre en rolig og god indføring i FEI-stævnernes verden.

Baltic Cup drives af gode frivillige kræfter, og alt overskud i foreningen bruges på betaling af flotte præmier til rytterne.

Fold up
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing