Silje Kristoffersen: Ny sponsorrytter for Sportsrideklubbens Erhvervsnetværk

17-04-2021 17:20

Marie Helene Rigård Rohleder

Den talentfulde ponyrytter Silje Frederikke Kristoffersen, som blandt andet vandt DM for kat. 2-ponyer sidste år, har startet spændende samarbejde med Sportsrideklubbens Erhvervsnetværk. Fokus er især på at styrke Silje som juniorrytter med blandt andet mental- og ryttertræning

Copyright Ridehesten.com
Silje Kristoffersen. Foto: Ridehesten.com/ Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi skal sammen skabe forandring, forvandling og fornyelse. Sådan lyder missionen for Sportsrideklubbens Erhvervsnetværk. Et netværk, som blev startet i 2018 af Hans Kjærgaard og Jakob Leth. I dag har netværket 40 medlemmer, som spænder lige fra virksomhedsejere med over 30 ansatte til enkeltmandsfirmaer. Det er ikke et heste-netværk, men et netværk for erhvervsfolk på tværs af brancher.

Nu har de startet samarbejde med den 14-årige ponyrytter Silje Frederikke Kristoffersen, som fremover skal ride for netværket. Silje har redet siden, at hun var lille, og hun har tre ponyer stående derhjemme i Jægerspris på Nordsjælland.

– Jeg er rigtig glad og beæret over, at netværket har valgt at sponsorere mig. Det er super fedt, og jeg er sikker på, at det kan give mig nogle muligheder i sporten, som jeg ellers ikke ville have haft, siger Silje Frederikke Kristoffersen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år vandt hun DRF-mesterskab for kat. 2 ponyer på sin pony Bassy, og i år glæder hun sig til at komme rigtig i gang med stævnerne på sine to kat. 1 ponyer. Hun håber blandt andet på at kunne kvalificere sig til Nordisk Mesterskab.

– Jeg har tidligere haft lidt udfordringer med, at jeg får mange nerver på, når jeg skal til mesterskaber. Det glæder jeg mig til at få hjælp til via. En mentaltræner gennem det nye samarbejde, siger Silje Frederikke Kristoffersen.

– Sportsrideklubbens Erhvervsnetværk vil gerne støtte ambitiøse unge mennesker i sporten. Sponsoratet vil blandt andet indebærer mulighed for at få tilknyttet en fysisk træner og mentaltræner samt en udstyrspakke. Vi ønsker at ikke kun at udvikle ryttere men hele mennesker, siger Hans Kjærgaard fra netværket.

– Sportsrideklubbens Erhvervsnetværk tager udgangspunkt i fælles oplevelser og fælles værdier, som bygger på troværdighed, nysgerrighed og et brændende engagement. Det er meget nemmere at arbejde sammen erhvervsmæssigt, hvis man kender hinanden personligt, siger Hans Kjærgaard.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen