Peter Flarup placeret i Kronenberg

31-10-2022 10:14

Trine Askjær-Jørgensen

Ved weekendens internationale militarystævne i Kronenberg, Holland, red Peter Flarup sig i går til en placering med sin ene hest og fulgte selv lige efter med sin anden hest, som dog ikke gik til placering. Et flot resultat på 3-stjernet niveau

Copyright Ridehesten.com
Her ses Peter Flarup med Gamegirl Impe, med hvem han blev nier i Kronenberg i går. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En lang række danske militaryryttere har i den forgangne weekend været til internationalt stævne i Kronenberg, Holland. Det har de været på flere forskellige niveauer, nemlig helt fra CCI1*-Intro og til CCI4*-S.

I CCI3*-L var danske Peter Flarup til start med to heste: KWNP-vallakken Impressed e. Zambesi/ Lauriston og holstener-hoppen Gamegirl Impe e. Chico's Boy/ Cyrkon XX (opdr. Henning Møller Hansen).

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med førstnævnte red Peter sig i går til en placering i det samlede regnskab. Det blev nemlig til en totalscore på 44,9 og en ottendeplads sammen med Impressed – og lige efter på niendepladsen, som dog ikke rakte til en placering, kom Peter selv med Gamegirl Impe, som samlet scorede 45,1.

Resultatet af CCI3*-L.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen