Påskestævne i Slangerup Lynge

30-03-2013 17:36

Stine Gertsen

Siden i torsdags er det gået løs i Slangerup Lynge Rideklub. Her har der nemlig været afholdt påskestævne, med både klubstævne og C-stævne. I torsdags var det ponyerne der konkurrerede og i går iog i dag var det så hestenes tur. Stævnet har haft mere end 700 ekvipager til start disse sidste tra dage.

I dag stod én af Ridehestens fotografer på banen.

Dagens første klasse; LB**, havde 450 ekvipager til start. I alt var 20 fejlfrie i 2. fase, men hurtigst var Katja Kristensen og Visiteuse. Ekvipagen red en super hurtig og sikker 2. runde i tiden 16,44 sek. Anne Caroline la Cour Häggblom og Arista var 0,19 sek. langsommere og endte som to’ere.

La2**'en blev vundet af Louise Reimann på Katrinelysts Wonder. De viste to flotte runder og endte med en tid på 20,68 sek.
Nr. 2 på resultatlisten blev Camilla Vincents og Frutrillo VD R And N Stables..

Desiree Kruuse Larsen og Legend endte øverst på sejrsskamlen i dagens MB*. Ekvipagen brillierede med 2 sikre og fejlfrie runder og en helt sikkert hurtigst tid i omspringningen, nemlig 54,39 sek.
Det var mere end 3 sekunder hurtigere end klassens to'ere, Caroline Bundgaard og Twister W.

Dagens sidste og største klasse var en MA*, hvor tre ud af 10 ekvipager var fejlfrie. Først over målstregen var Rocardo med Merethe Jensen i sadlen. De klarede sig gennem den høje bane på 58,45 sek. Lige i hælene kom Regitze Ericsson på Quanita, med tiden 62,74 sek., som endte med en flot andenplads.

Klassens tre'ere blev Kimmie Ny Linde og Westergaardens Casir.

Se billeder af alle lørdagens ekvipager, her på siden fra på mandag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen