Opstaldningscertificering klar til klubberne

09-12-2014 14:52

I valget af opstaldningssted er der mange faktorer, der spiller ind. Hestens trivsel er naturligvis vigtig, men det er også afgørende, at der på stedet er en god omgangstone 

Copyright Ridehesten.com

Dansk Ride Forbund er nu klar med en certificering, der blandt andet fokuserer på netop dette. Den nye certificering henvender sig til klubber, der tilbyder opstaldning, og kan således være et værktøj til at profilere klubbens opstaldningspolitik udadtil.

Om den nye certificering
Certificeringen er bygget op over ti punkter som alle, udover gældende lovgivning, skal være opfyldt for at klubben kan opnå en opstaldningscertificering. Klubben skal blandt andet have udpeget en opstaldningsansvarlig, som skal have det overordnede ansvar for opstaldning og pensionærernes henvendelser. Derudover skal der på hjemmesiden ligge en standardopstaldningskontrakt, samt informationer om opstaldningsstedets ordensregler.

Certificeringen er gældende for en to-årig periode, hvorefter den skal fornyes ligesom vores andre certificeringer indenfor: Dansk Ride Forbund kontrollerer ved dialog og besøg i klubben, at klubben lever op til kravene for at opnå en opstaldningscertificering. Det er således muligt for både nye og gamle klubber i certificeringsordningen, at få denne certificering med i paletten af opnåede certificeringer.

Læs mere om opstaldningscertificeringen og de øvrige certificeringer på hjemmesiden HER.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen