Omfattende tyveri af rideudstyr

17-08-2022 13:04

Christine Krogh Frausing
Skribent

I forbindelse med en anholdelse af en 31-årig mand fra Kolding, efterlyser politiet nu ejerne af ridesudstyr, som manden har stjålet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt en 31-årig mand, der besiddede tyvekoster i form af rideudstyr, i meget store mængder, skriver ugeavisen.  Politiet fandt omkring 200 stykker rideudstyr ved ransagning, og man har heldigvis allerede fundet ejerne til cirka halvdelen af udstyret. Politiet ligger dog stadig inde med den sidste halvdel, og de efterlyser derfor ejerne af dette. 

Facebook har Syd- og Sønderjyllands Politi selv lagt billeder op af hvad der er fundet, hvor der blandt andet ses sadler, sadelunderlag, trenser, bid, dækkener og meget mere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Politiet har endnu ikke overblik over, hvad den samlede værdi af det stjålne er, men har allerede nu afleveret udstyr tilbage til tre rideklubber for 272.000 kr. 

Den 31-årige har kendt sig skyldig, men en 20-årig kvinde, som politiet ligeledes mener er involveret i tyverierne, nægter sig skyldig. Politiet har dog sigtet kvinden, og fastholder fortsat sigtelsen i sagen der stadig efterforskes. 

Kilde: Ugeavisen

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen