Gjern Rideklub - en klub i forvandling

04-06-2016 08:02

Christina Winding

Gjern Rideklub har igennem tiderne været en særdeles aktiv rideklub med masser af aktivitet, bl.a. det årlige springderby og diverse distriktsmesterskaber. Men de sidste par år har været en turbulent tid for den midtjyske rideklub, som endte med at gå konkurs. De nye ejere og den nystiftede bestyrelse ser nu fremad

Copyright Ridehesten.com
Voel og Omegns Sportsrideklubs bestyrelse, fra venstre næstformand Connie Wincentz, formand Annette Gram Pedersen, kasserer Anja Bak og sekretær Jeppe Mølgaard Mathiasen (bestyrelsesmedlem Bente Randløv var desværre ikke tilstede på aftenen)

Charlotte Bomholt Broch og Knud Erik Rasmussen overtog efter flere måneders tovtrækning ridecenteret i Gjern (Voel) i midten af maj måned i år. –Da vi overtog stedet havde vi egentlig ikke de helt store planer for stedet, udover at skulle have indsat en ny bestyrelse i rideklubben hurtigst muligt, forklarede Charlotte Bomholt Broch. –Jeg har kommet heroppe siden min spæde barndom, og rideklubben har altid haft en helt speciel plads i mit hjerte, forklarer Charlotte, som ønsker at videreføre denne oplevelse af et harmonisk ridecenter med plads til alle.

En mindre arbejdsgruppe har siden overtagelsen af ridecenteret knoklet for at lægge op til den stiftende generalforsamling, som fandt sted onsdag d. 1 juni, hvor hele 38 personer meldte deres ankomst. – Langt flere end vi havde turdet håbe på, til en stiftende generalforsamling, sagde en glad ejer af ridecenteret Charlotte Bomholt Broch. Der var lagt op til en åben debat på det hyggelige ridecenter, hvor de nye ejere har knoklet for at komme til bunds i dyngerne og sætte et nyt og endnu hyggeligere præg på stedet.

Efter fastsættelse af vedtægter og kontingenter for den nye rideklub ”Voel og Omegns Sportsrideklub” valgtes den nye bestyrelse, bestående af formand Annette Gram Pedersen, næstformand Connie Wincentz Jensen, kasserer Anja Bak, sekretær Jeppe Mølgaard Mathiasen og bestyrelsesmedlem Bente Randløv.

-Visionen for Voel og Omegns Sportsrideklub er at favne bredden og specielt med endnu flere tiltag for de unge ryttere, sagde formand Annette Gram Pedersen. Der er lagt op til en helt ny start for den gamle rideklub, der med sine fantastiske faciliteter ligger smukt placeret grænsende op til Gjern Bakker. Nu afventes bare godkendelsen fra Dansk Rideforbunds side, og klubben håber at være parate til at modtage de første elever 1. august 2016.

Følg klubben HER

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen