Herning Rideklub tog sejren i Dressurens Venner Cup

30-05-2021 06:05

Rikke Hald Jensen

Som en del af weekendens distriktsstævne i dressur hos Herning Rideklub, blev 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cuppen afholdt, og det blev hjemmebaneklubben der tog sejren

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderne blev Herning Rideklub hold 2, bestående af Belinda Elmholt Jeppesen på Ladavion B e. Apache/San Remo, Ellen Bruun på Golden Eye YL e. Grey Flanell/Blue Hors Don Romantic, Mia Lee på Jack Sparrow M e. Dundee M/Ronaldo og Line Frahm Pedersen på Langagers Queen of Quality e. Quarterback/Lauritus.

Alle ryttere på holdet er tilknyttet Stald Magic og Line Frahm Pedersen fortæller:

– Vi kender hinanden igennem stalden, hvor vi alle har vores heste opstaldet. Mia er leder af Stald Magic og Belinda er vores træner, som både jeg og Ellen får undervisning af.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var tæt løb til det sidste mellem Herning Rideklub hold 2 og Viborg Rideklub, men ekvipagerne fra Herning red det ene flotte ridt efter det andet og med 3 ridt over 72% var der i sidste ende ingen tvivl om hvem vinderne var.

Copyright Ridehesten.com
Line Frahm Pedersen og Langagers Queen of Quality. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Rytterne fra Herning Rideklub hold 2 placerede sig som nummer et i holdkonkurrencen med 221.208% og er derfor videre til finalen d. 30. september hos Solrød Rideklub. Viborg Rideklub blev nummer 2 med 213.880%, mens Tarm og Omegns Rideklub blev nummer tre med 207.759%.

Line Frahm Pedersen og resten af holdet fra Herning glæder sig til de skal til finalen i Solrød, men inden da vil de bruge sommeren på at øve sig noget mere.

– Vi har en del ungheste på holdet som skal ud at opleve lidt hen over sommeren og se lidt forskellige baner og have nogle gode oplevelser med hjem.

Copyright Ridehesten.com
Belinda Elmholt Jeppesen og Ladavion B. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Ridehestens fotograf har været til stede på bane 1 hele dagen og billederne kan findes på Ridehesten.com i løbet af næste uge.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen