ECCO Cup hos Solrød Rideklub

08-10-2023 06:37

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er der ECCO Cup-kvalifikation hos Solrød Rideklub, og senere i dag står den på kür, som afgør, hvem der tager sejren i kvalifikationen for henholdsvis kategori I- og II-ponyer

Copyright Ridehesten.com
Laura Qvist med Der Kleine Lord. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er mange dygtige ponydressurryttere samlet hos Solrød Rideklub, hvor der er tredje ECCO Cup-kvalifikation på programmet. Kvalifikationen er den sidste inden finalen, som afholdes hos Blue Hors i slutningen af november. 

I går blev det afgjort hvilke ekvipager der fik adgang til dagens kür, som er den der afgør ECCO Cup-kvalifikationen. 

I gårsdagens klasser, var det Ingeborg Elizabeth Schou med FS Calimero e. FS Dior de Lux/ FS Challenger, der tog sejren for kategori II-ponyer. Ekvipagen opnåede 71,496 procent.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos kategori I-ponyerne var det Laura Qvist med Der Kleine Lord e. Der Feine Lord AT der tog sejren. Hun opnåede samlet 72,607 procent, og blev endda belønnet med hele 74,232 fra en af dommerne. I løbet af programmet indløb der mange 8-taller fra dommerne.

Kür for kategori II-ponyer starter sidst på formiddagen i dag, mens kategori I-ponyerne skal i aktion over middag. 

Se start- og resultatlister fra stævnet. 

Fakta
Om ECCO Cup

Det har altid ligget ECCO på sinde at støtte op omkring unge, der gennem deres sport udviser målrettethed, engagement og dedikation. Derfor er formålet med ECCO Cup’en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau.

ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb.

Fold up
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing