OL-rytteren Severo gæster Kirstineholm

17-09-2016 16:14

I forbindelse med åbningen af to nye butikker, FARAO og House of Vintage, på Kristineholm afholdes åbent hus arrangement med Severo Jurado Lopez clinic og foredrag om embryo transfer

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Lorenzo ved OL i Rio de Janeiro

Fredag den 30. september er der åbent hus på Kirstineholm. Under arrangementet vil der kunne købes let aftensmad, bl.a. Norsminde Kros berømte fiskefrikadeller, grillmad og salat. Dørene åbnes kl. 17.00.

Program

Kl. 17.00 inviteres indenfor i de to nye permanente butikker på Kirstineholm: FARAO ved Christina Rantil Schmidt, smykker, galleri og kunsthåndværk samt hos House of Vintage ved Hanne Bruun Ejlersgaard, second hand tøj og rideudstyr.

Kl. 18.30 er der clinic. Det er jo ikke noget nyt, at Severo Jurado Lopez er en fremragende rytter, men med to Verdensmesterskaber for ungheste og en 5. plads i den individuelle konkurrence ved dette års OL, indenfor blot ét år, har han skrevet sig ind i historien.

Severo vil ved clinicen instruere tre dygtige ryttere på tre talentfulde heste på vidt forskellige uddannelsesniveauer. Der lægges vægt på til træningssituationer og ikke nødvendigvis fejlfrie opvisninger. Som tilskuer kan man glæde sig til at se korrektur og træningsmetoder af en af verdens bedste ryttere.

Kl. ca. 20.30 er der foredrag om embryo transfer. Meget aktuelt vil dyrlæge Helene Brassøe derfor efter clinicen holde foredrag om embyro transfer på Højgård Hesteklinik. Foredraget holdes på klinikken, hvor der bydes på kaffe og kage.

Ønsker du at deltage i dette spændende arrangement, så tøv ikke med at bestille billetter HER, der er max 150 siddepladser, og arrangementet er gratis for medlemmer af Kirstineholm Rideklub og TAS.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen