OL i military - Tyske Michael Jung i front

31-07-2021 06:26

Annika Knudsen Lorentsen

I nat blev den sidste og tredje session i dressurdelen ved OL i military redet, og det er tyske Michael Jung, der har lagt sig i front af de individuelle mesterskab, mens Storbritannien fører holdkonkurrencen. Danske Peter Flarup er placeret midt i feltet, efter alle ryttere har været igennem dressuren

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Fascination. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Peter Flarup kom fint fra start, da han i går formiddags, dansk tid, red sit dressurprogram. Et par små fejl, betød, at han ikke helt scorede de procenter han havde håbet på, men det blev alligevel en fin start på OL i Tokyo. 

Den danske ekvipage er placeret som nr. 34 ud af 63 ekvipager med 33,70 strafpoint efter, at alle har været igennem deres dressur. De sidste ekvipager red i nat, dansk tid, og her red tyske Michael Jung, som er forsvarende OL-guldvinder, sig ind i spidsen. Det gjorde han i sadlen på Chipmunk FRH, og han har sammenlagt 22,10 strafpoint.

Copyright Ridehesten.com
Michael Jung og Chipmunk FRH. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans

Andepladsen er britiske Oliver Townend med Ballaghmor Class med 23,6 strafpoint, mens kinesiske Alex Hua Tian med Don Geniro er placeret som nr. 3 med 23,9 strafpoint. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se det foreløbige individuelle resultat HER.

Storbritannien i front af holdkonkurrencen
Efter dressuren er overstået, er det ret tæt i toppen af holdkonkurrencen, hvor det netop nu er Storbritannien der fører med sammenlagt 78,3 strafpoint, som er det samlede resultat fra deres tre ryttere. 

Lige efter, med 80,4 strafpoint, er det Tyskland, mens New Zealand er placeret som nr. 3 med 86,4 strafpoint sammenlagt.

Se det foreløbige holdresultat HER.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev