OL-hesten Chadino skifter fra Delestre til P. Lang

05-12-2019 13:46

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu en hest skifter rytter, denne gang er det den 14-årige OL-hest Chadino, som i lang tid har været redet af franske Simon Delestre. Fremover vil hesten gå med amerikanske Phoebe Lang, som et led i hendes opbygning på vej mod den absolutte topsport

Copyright Ridehesten.com
Ferenc Szentirmai og Chadino ved WEG i Normandiet i 2014. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter OL i Rio i 2016 skiftede Chadino e. Chacco-Blue/Narew xx rytter fra ukrainske Ferenc Szentirmai til franske Simon Delestre. Med Ferenc Szentirmai gik hingsten OL, mens den med Simon Delestre har detaget i to World Cup-finaler i både 2017 og 2018. De sidste år har Chadino gået mange af de store internationale stævner med Delestre, og det er blevet til flere topplaceringer i klasser op til 160 cm.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fremover skal Chadino rides af amerikanske Phoebe Lang, som er bosat i Californien. Chadino er indkøbt som et led i at lave et set up, således at Phoebe kan blive en del af den absolutte topsport. 

– Vi er meget taknemmelige og føler os velsignede over at kunne skaffe denne fantastiske hest fra Simon Delestre. Vores store håb er at kunne holde ham sund, glad og så velspringende, som han har været hos Delestre. For Phoebe som vil være Chadinos rytter er dette en kæmpe mulighed for at ride en erfaren og talentfuld hest. Vores stald forsøger kontinuerligt at udvikle alt og dette ses som det oplagte skridt videre for Phoebe i forhold til hendes ridekarriere, sådan lyder det i en udtalelse fra Zeitgeist Equestrian, som er stalden som Phoebe og hendes mand Sanjay Bagai driver. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen