Nytårsstemning i Solrød

30-12-2023 11:25

De sidste dage har Solrød Rideklub afrundet dette års stævnesæson med et C-stævne i dressur for både hest og pony og med et særligt afslutningsarrangement for de ponyryttere, som i år falder for aldersgrænsen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Solrød Rideklub har de sidste to dage afholdt C-stævne i dressur for hest og pony med ægte nytårsstemning. Rideklubben er garvede stævneværter, og er vant til at holde stævner lige fra E- til B-stævner, og de gør sig altid umage med at pynte pænt op. Dette stævne var ingen undtagelse og barrieren var flot pyntet med sølvhjerter og sorte tyl sløjfer i ægte nytårsstil. Også i cafeteriaet, med udsigt til konkurrencebanen var bordene dekoreret med nytårspynt.

Stævnet bød på klasser fra LA1 til PRM hvor flere ryttere afsluttede deres ponyår og for sidste gang red op ad midterlinjen med deres bedste ven. Dette gav da også anledning til tårer hos flere af rytterne. Solrød Rideklub havde arrangeret et afslutningsarrangement for de ryttere som i år falder for aldersgrænsen til pony. Her blev der serveret lidt at drikke og spise og de tilmeldte ryttere fik uddelt særlige rosetter og oplæst speakerseddel. For hestene gik der klasser fra LA4 til MB3.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

 

 

Ridehestens fotograf har taget billeder af alle ekvipager fredag. Se billederne på hjemmesiden i løbet af de næste par dage.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing