Nytårs Cup i Herning afgjort

09-01-2023 06:15

Annika Knudsen Lorentsen

I går blev det afgjort hvilke ryttere der kunne løbe med sejren i årets Nytårs Cup hos Herning Rideklub, hvor der blev vundet en vinder i hver af de tre ponykategorier

Copyright Ridehesten.com
Anna Munkebo med Tackmann's Cookie. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Weekend har budt på Nytårs Cup hos Herning Rideklub, og her har flere dygtige ponyekvipager været til start i cuppen. 

Hos kategori III-ponyerne var der otte ekvipager til start, og det endte med, at Ingeborg Elizabeth Schou sikrede sig den samlede sejr med Popsters General Jack. Sammen opnåede ekvipagen godt 71 procent fredag og lørdag, mens det i går blev til 69 procent i LA4. 

Andenpladsen tog Leah Kjartan Søstrøm med Parcybedw The Distroyer, mens Amaia Hartvig Bruun Severinsen med Meraviglioso Stallone V. tog tredjepladsen. 

Endnu en sejr til Ingeborg
Hos kategori II-ponyerne var det ligeledes Ingeborg Elizabeth Schou der tog sejren. Denne gang var hun til start i sadlen på FS Calimero og ekvipagen leverede i dag et kürprogram, der blev belønnet med mere end 74 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev vundet af Sofia Rosenkilde med Timms My Fritz, mens Sofie L.B. Thomsen med Milky Way sikrede sig tredjepladsen. 

Hos kategori I-ponyerne blev det Anna Munkebo der tog sejren i sadlen på Tackmann's Cookie. Ekvipagen leverede overbevisende programmer alle tre dage, og sluttede i går med at ride til næste 77 procent i deres kürprogram. 

På andenpladsen blev det Sofie Aagaard Buur-Thomsen med Nørlunds Vincente, mens Maya Leisted Grønbech med Giotto N tog tredjepladsen. 

Se alle resultater her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner