Nyt afsnit af Fri for Fordomme om køresport

24-07-2019 12:00

Marie Helene Rigård Rohleder

I det fjerde afsnit af Ridehestens YouTube-serie Fri for Fordomme besøger vi køresporten. Fri for Fordomme italesætter fordommene i den danske hesteverden gennem dialog i et forsøg på at blive klogere

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Køreheste er stive og låste i kroppen, og så er køreheste er meget stresset i konkurrencer. 

Det er nogle af de fordomme, som vi taler om i det fjerde afsnit af Ridehestens YouTube-serie Fri for Fordomme. Her handler det om køresporten. De to værter på projektet Camilla Stormont og Sara Siobahn har besøgt kusk Lene Elnegaard-Woodall, som bor på Langeland sammen med sine køreheste. 

Se afsnitter her: (Husk at vælge HD-kvalitet på YouTube)

Spørgsmålene og fordommene fra programmet er indhentet fra Ridehestens Facebook-side, hvor vi har efterspurgt fordomme om køresporten. Fri for Fordomme er lavet i samarbejde med Camilla Stormont og Sara Siobahn

Nyheden fortsætter efter annoncen

Projektets intention er gennem vidensdeling at italesætte tabuer og fordomme indenfor den danske hesteverden. Vi vil undersøge, om det er ‘common ground’ at stå på. Kan vi samles om vores fælles passion for hesten?

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Sara Siobahn, Lene Elnegaard-Woodall og Camilla Stormont.

Vi besøger ni forskellige sportsgrene, og der udkommer et nyt afsnit af Fri for Fordomme hver onsdag på Ridehesten.com og Ridehesten YouTube-kanal. 

Her kan I også se de tre første afsnit af serien, hvor vi har besøgt MILITARYSPORTEN, WESTERNSPORTEN og GALOPSPORTEN. 

Læs mere om baggrunden for projektet her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen