Ny testrytter ved 35-dages testen

17-11-2015 12:28
Avl

En ny men erfaren testrytter skal ride de unge dressurhingste ved afslutningen af den 35-dage lange hingsteafprøvning på Tørring Ridecenter på mandag

Copyright Ridehesten.com

Afslutningen på hingstenes 35-dages afprøvningsforløb finder sted på mandag den 23. november hos træningsleder Torben Frandsen på Tørring Ridecenter.

I sidste uge fandt midtvejsprøven sted, hvor samtlige hingste under dommernes observation blev vist frem af Torben Frandsen og hans ryttere, lige som de to testrytteren prøvede hingstene for første gang.

Testrytter i springning er Bjarne Mark, der i adskillige år har løst denne opgave. På dressursiden er berider Dennis Fisker ny testrytter, og det er således ham, der testede dressurhingstene i sidste uge og igen på mandag skal ride dem til den afsluttende prøve, hvor de to fremmedryttere skal afgive karakterer.

Grand Prix-rytter Dennis Fisker, der til dagligt er rytter og staldchef på Julianelyst Gods, har i en årrække været testrytter ved Dansk Varmblods sadelkåringer, lige som han har dommererfaring fra Dansk Ride Forbunds dressurchampionater.

Se kataloget til den afsluttende prøve HER.

Copyright Ridehesten.com
Berider Dennis Fisker som testrytter ved Dansk Varmblods sadelkåring af hopper.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen