En god afslutning på årets første militarylandsstævne (video)

04-04-2022 10:31

Christine Krogh Frausing
Skribent

Vasehus Rideklub var i weekenden vært for årets første landsstævne i military, i samarbejde med Terrænbanen Langå. Stævnet forløb fint, og det var tilfredse ryttere der kørt hjem efter terrænet i går

Copyright Ridehesten.com
Rikke Mortensen og Vedels Supreme Rock. Foto: Jimmy Leen Friis
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går var sidste dag ved landsstævnet i military, afholdt af Vasehus Rideklub og Terrænbanen Langå. Lørdag red rytterne dressur og ridebanespringning, imens de i går skulle en tur til Langå Terrænbane, hvor terrændelen skulle foregå. 

Stævneleder, Cecilie Skrædderdal fortæller, at der fra morgenstunden begge dage var forholdsvist koldt, men at solen hurtigt varmede, hvilket gjorde at alle faciliteter fungerede helt som de skulle. 

Vinder af CNC100 blev Rikke Mortensen, der ligeledes var foreløbig fører efter førstedagen. Rikke red på Vedels Supreme Rock e. Rockland/ Cornet Obolensky, der havde debut i CNC100.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg havde en perfekt tur i terrænet, hvor alt gik som planlagt. Det er første gang Vedels Supreme Rock går CNC100 og det var fedt at få bekræftet at han var klar til opgaven, fortæller Rikke Mortensen.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Rikke og Vedels Supreme Rock var fejlfri på både springbanen og i terrænet, og slutter derfor på deres strafpoint fra dressuren, der lyder på 30,7. Rikke er rigtig tilfreds med debut'en, og synes det har været en god stævneweekend.

– Det var en super fin bane, med fine udfordringer og tempo der passede godt til sæson starten. Generelt har det været et super godt stævne - virkelig godt arrangeret af Vasehus Rideklub og Terrænbanen Langå, runder Rikke af. 

Andenpladsen i klassen går til Pernille Oest Palsgård og Koldmosens Lucia Fly der slutter på 35,5 strafpoint, imens tredjepladsen går til Camilla Gosvig og Daisy-Svenamo med 40,9 strafpoint. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner