Sidste stævnedag ved Holte Hestival

16-10-2018 08:15

Det store landsstævne i springning for ponyer, Holte Hestival, fortsatte efter weekenden i går mandag

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var i går mandag fjerde og sidste stævnedag ved landsstævnet i springning Holte Hestival afholdt af i Holte Rideklub. Her blev der dagen igennem afviklet finaler i Bronze, Sølv, Guld og Platin Tour for ponyrytterne, mens dagen sluttede med to hesteklasser åbne for ryttere i alle aldre.

Karoline Sloth Kjær, der har været en af stævnets mest vindende ryttere, fortsatte den massive succes med sine kat. II og III ponyer mandag, hvor hun i Hørsholm Hestepraksis Platin Tour Finale MA2* var dobbelt fejlfri med ponyerne Clements Catwalk og Bjerregårds Qlimax og blev hhv. nr. 1 og 3 på de to. Endvidere blev hun nr. 6 og 8 med to ponyer. Andenpladsen i denne klasse gik til Clara Savas Olsen og Flying Ronaldo.

Også Isabel Vang Hvitved har haft et utroligt succesfuldt stævne i Holte, og hun er nu ved at være klar til at ride ved World Cup-stævnet i Herning. Igår sejrede hun i Hørsholm Hestepraksis Platin Tour Finale MA2* med kat. I hoppen Miss Bailey

Nyheden fortsætter efter annoncen

I de tre Guld Tour Finaler for kat. I, II og III ponyer satte Karoline Sloth Kjær sig på sejren for kat. III med ponyen Clements Catwalk og vandt også klassen for II'erne på ponyen Wrapgaardens Magic. I'er klassen blev vundet af Clara Ibh med Mystic Sandy.

Guld Tour Finalen for children/junior gik i LA2* og blev vundet af Amalie König med hesten Carneyhaugh Manx foran Laura Normann Olsen og First Lady, mens Amalie Reimer Nielsen besatte både tredje- og fjerdepladsen med hestene Pionier og Cortus.

Stævnets resultater.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner