Ny podcast: Sådan mønstrer du

15-06-2022 18:17

Thomas Bach Jensen

Nu kan du via Ridehestens podcast lære, hvordan man mønstrer til Dansk Varmblods arrangementer. Så lær her, hvordan det skal gøres ved for eksempel 2-års skue, eksteriør- eller sadelkåring 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods avlskonsulent, Karina Christiansen, har skrevet artiklen "Hvordan mønstrer man til Dansk Varmblods arrangementer?" til magasinet Ridehestens juninummer som en meget aktuel optakt til sommerens kåringer og skuer.

Netop Vurdering på fast bund er en obligatorisk del af bedømmelsen for både 2-års hopper og 3-års og ældre hopper til eksteriør- og sadelkåring, og i Dansk Varmblod kommer der ofte nye udstillere til, som ikke ved, hvordan dette foregår.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De bestiller derfor tit en professionel til at mønstre hoppen, men det behøver man faktisk ikke, for mønstring er ikke særligt svært, og det er en skrøne, at man skal kunne løbe hurtigt. Har man en almindelig god grundkondition, kan man med lidt øvelse sagtens klare opgaven selv.

Har du ikke tid til at sidde med magasinet i hænderne, så hør her artiklen om mønstring ved DV's arrangementer som podcast. Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner