Nu kan du "gå terrænbanen" til Badminton 2022

24-04-2022 16:01

Christine Krogh Frausing
Skribent

Nu kan du "gå terrænbanen" til Badminton 2022 med banedesigneren Eric Winter, samt Lucinda Green, der indtil nu har vundet Badminton seks gange

Copyright Ridehesten.com
Et kort over banen. Foto: Badminton Horse Trials
Nyheden fortsætter efter annoncen

Badminton Horse Trials 2022 har nu været aflyst i to år, men nu er stævnet endeligt tilbage, og der er ikke længe til. Den 4. maj løber stævnet nemlig af stablen, og løber frem til d. 8. maj. Det er nu endeligt muligt at se hele banen, hvor banedesigneren Eric Winter, samt seksdobbelte Badminton vinder, Lucinda Green, giver kommentare med hele vejen rundt.

For at se banen skal du klikke her.  Banen er både illustreret i tegninger, samt med faktiske billeder. Billederne får du frem, ved at klikke på de enkelte forhindringsnumre på kortet. Her kan du også trykke afspil på lydfilerne, hvor du får kommentaren med fra Eric og Lucinda. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er godt at være tilbage. Det er svært at forklare hvad det har betydet for ridesporten, at der ikke har været Badminton de seneste to år. Det er fjerde gang jeg skal bygge terrænbanen til Badminton Horse Trials, og i år er den større end nogensinde før, og kommer til t kræve meget mod, fortæller banedesigneren, Eric Winter, i en pressemeddelelse på Badminton Horse Trials hjemmeside. 

Der er i år ingen tilmeldte danskere, men Aistis Vitkauskas, der er dansk bosat, er på ventelisten som nr. 21, hvor der indtil nu er hentet 11 ekvipager ind fra. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen