Nørhedens EM-hest Franco 79 solgt

16-10-2023 19:33

Annika Knudsen Lorentsen

Franco 79, som er hesten, som Mathias Nørheden Johansen red EM i Milano med, er blevet solgt til en juniorrytter fra Monaco

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen og Franco 79 ved EM i Milano. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias Nørheden Johansen er ansat som rytter hos Gugler Sport Horses, som samtidig stiller heste til rådighed, som Mathias kan konkurrerer ved internationale stævner på forskellige niveauer. I sommers kulminerede det i, at Mathias blev udtaget til at ride EM i Milano for Danmark med den 10-årige Franco e. Firth of Lorne/Coronas. 

Her viste ekvipagen i den grad hvad de er i stand til, da de red sig i den individuelle finale og endte som nr. 24 ved mesterskabet. Frem mod udtagelsen var ekvipagen placeret i flere Grand Prix-klasser, og de mange flotte resultater har ført til stor interesse for vallakken, som nu er solgt til en rytter fra Monaco. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nærmere bestemt til dette års EM-guldvinder for junior, Anastasia Nielsen, som allerede har været til start med Franco. I weekenden red de fejlfrit i både 130 og 135 cm ved stævne. 

I det seneste nummer af magasinet Ridehesten, kan I læse en profilartikel om Mathias Nørheden Johansen, hvor I også kan se billeder af ham og Franco fra EM i Milano. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen