Nordisk råstyrke

23-01-2017 09:27

World Toelt inviterer til en hårrejsende oplevelse, der vil sende kuldegysninger gennem kroppen, når de islandske heste med deres elegance, kraftfulde bevægelsesmønstre, ekstreme kapacitet og fart indtager Stadium Arena Fyn d. 10-11. februar 2017

Nyheden fortsætter efter annoncen

I år har World Toelt 10-års jubilæum, og som altid er det Arena Fyn i Odense, der danner rammerne for World Toelt, som er det største indendørs-arrangement for islandske heste i Europa. Det bliver et arrangement med plads til både sportsklasser, avlshingste, shows og selvfølgelig shopping og forfriskninger.

Den islandske hest mestrer - ud over de sædvanlige gangarter skridt, trav og galop - yderligere to gangarter, nemlig pasgang og tölt, som vil være i centrum, når sportens elite mødes i Odense.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Over 100 ryttere fra hele Norden og det nordlige Europa mødes for at dyste om de eftertragtede finalepladser. Fredag d. 10. feb. rider rytterne enkeltvis på banen, hvor udtagelsesrunderne i de forskellige discipliner afvikles. Lørdag d. 11. feb. er finaledag, hvor 5 heste og ryttere er på banen af gangen.

2017 byder også på nye eventyr. For første gang inviteres der nemlig også til World Toelt på svensk grund. I påsken kan du opleve den fantastiske World Toelt atmosfære på Flyinge i det sydlige Sverige.

/Pressemeddelse

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing