NorCordia forstærker med Mads Rom

12-01-2023 08:52

Fra årsskiftet har den internationale virksomhed NorCordia styrket deres team med berider Mads Rom til indkøb og salg

Copyright Ridehesten.com
Mads Rom. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2021 fusionerede den amerikanske Grand Prix-dressurrytter Catherine Haddad Staller og den danske berider Ulrik Clemmensen deres to virksomheder og skabte sammen med to partnere fra erhvervslivet NorCordia ApS, der opkøber, uddanner og sælger dressur- og springheste.

Siden opstarten i foråret 2021 har NorCordia styrket sit engagement i USA, så de i dag råder over lokationer i Danmark samt New Jersey Wellington (Florida) i USA. Med den rivende udvikling er der opstået et behov for forstærkning i mandskabet og et ønske om at styrke relationer til kunder og avlere i Danmark såvel som resten af verden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mads Rom tiltræder som en forstærkning inden for indkøb og salg. Han har igennem en længere årrække haft en stor berøringsflade med køb og salg.

Ulrik Clemmensen, NorCordia CEO, udtaler: – Efter en længere periode med stor travlhed i NorCordia har vi valgt at tilknytte Mads Rom til vores team, da muligheden bød sig. Jeg har haft en længere professionel relation med Mads og fulgt ham i hans professionelle virke. Jeg er overbevist om, at Mads passer ind i NorCordias værdier og ser frem til samarbejdet.

Copyright Ridehesten.com
Ulrik Clemmensen med NorCordias vinder af Unghestechampionat 2022, Søbakkehus Maud redet af berider Allan Grøn. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen