Dansk dressurrytterrokade fortsætter

04-10-2014 08:31

Det har været en uge med store rytterudskiftninger i nogle af Danmarks største dressurstalde. Nu melder Helgstrand Dressage ud om deres afskeder og nyansættelser

De sidste par dage har budt på mange nyheder om rytterskifte i Danmarks største dressurstald. Mens berider Daniel Bachmann Andersen har skiftet fra Helgstrand Dressage til Blue Hors, så har berider Maik Kohlschmidt valgt at gå den anden vej og vende tilbage til Helgstrand Dressage, der på deres hjemmeside meddeler, at også Mads Rom vender tilbage til sin tidligere arbejdsplads i Vodskov.

Helgstrand Dressage må også tage afsked med berider Severo Jurado Lopez, der vender tilbage til sit tidligere job hos Van Olst Horses i Holland med et ønske om at kunne få mere tid sammen med sin kæreste.

"Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over, at skulle sige farvel til Daniel og Severo. Vi har været utrolig glade for samarbejdet med dem begge. Vi ønsker både Daniel og Severo, held og lykke i fremtiden." skriver Helgstrand Dressage i deres nyhed og informerer samtidig om, at de udover Maik Kohlschmidt og Mads Rom har ansæt endnu en berider; en erfaren kvindelig rytter, hvis navn de først kan offentliggøre i næste uge.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen