NM i ponydressur: Holdene er sat

17-06-2013 16:54

Signe Wiese

I 2012 var de danske dressurponyryttere helt suveræne ved de Nordiske Mesterskab - kat. I-rytterne vandt  samtlige medaljer, og kat.II-rytterne tog hold-guldet og yderligere to medaljer. Nu er holdene sat til dette års mesterskab

I år afholdes NM i dressur og springning for ponyer, juniorer og ungryttere i Sverige fra den 27. - 30. juni, og den danske ponylandstræner, Jette Nevermann har nu sat holdene for de kat. I- og II-ekvipager, der skal repræsentere Danmark. 

Landshold Kat. I
Victoria E. Vallentin - Not For Sale
Sandra Aagaard Hyrm - Der Harlekin B
Nikoline Ravn Jensen - Campari W
Anne-Sofie Kystol Knudsen - Modderbeek's Flo
Maria Fauerholm Christensen (reserve) - Vegelin's Goya

Landshold Kat. II
Anne Mette Lyager - Don Chocolo
Sandra Gottlieb Lyngø - Højvangs Bondeo
Sandra Kristoffersen - Click-Clack
Henriette B. Hansen - Charlie
Kristine Juel Månsson (reserve) - Simon

Om kat. I-holdet siger landstræneren bl.a.: - Det er et hold som kommer med selvtillid, er i topform og med støvlerne nypudsede fra deres præmieoverrækkelse her i weekenden i Hagen. De tre af rytterne, som var med, viste solide og stabile ridt alle dage med de fleste ridt til godt over 70 % og med topplaceringer. Den sidste rytter har trænet intensivt hjemmeside træningssamlingen den 5. juni.

Og der bliver noget at leve op til for de danske ryttere. Ved NM i 2012 vandt kat. I-holdet guld, mens guld, sølv og bronze i både det indivduelle program og kür-programmet også endte om halsen på danske ekvipager. Hos kat. II-ponyerne blev det ligeledes til hold-guld, og herudover var der dansk guld og sølv i det individuelle program.

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen