Nayel Nassar vinder Longines Speed Challenge i Los Angeles

01-10-2016 15:15

Maria Lerche Mortensen

I Los Angeles er startlisterne spækkede med stjerner, og i fredagens Speed Challenge var det Nayel Nassar og Lordan der var hurtigst

Copyright Ridehesten.com
Nayel Nassar og Lordan ved WEG i Normandiet i 2014

I denne weekend afholdes Longines Masters of Los Angeles, der er derfor en række spændende klasser, hvor mange velkendte ryttere er til start. Fredag bød bl.a. på CSI2* og CSI5*, herunder Longines Speed Challenge. Sidst Longines Speed Challenge blev afholdt, var i Hong Kong tidligere på året hvor vinderen blev irske Bertram Allen og Quiet Easy 4, men denne gang var han ikke at finde på startlisten. Men der blev alligevel lagt op til en spændende klasse, idet bl.a. franske Kevin Staut, der var på det guldvindende hold ved OL var til start sammen med John Whitaker, Denis Lynch, Marco Kutsher, Scott Brash og mange andre spændende ryttere og heste.

Det blev den egyptiske rytter Nayel Nassar med hesten Lordan (e. Lordanos/Landor) der tog sejren og de 31.350 USD, der var til klassens vinder. Men tæt var det, 0,43 sekunder efter fulgte franske Kevin Staut med Elky van het Indihof HDC. Klassens nr. 3 blev Samuel Parot og Quick du Pottier (e. Hurlevent de Breka/Cuba) fra Chile. Placeret som nr. 4 var endnu en rytter fra det OL-guldvindende franske hold at finde, nemlig Roger Yves Bost med hesten Pegase du Murier. Nummer 5 ud af de 29 starter blev Steve Guerdat fra Schweiz med Concetto Son. Klassens øvrige resultater kan ses her.

I dag vil der kl. 20.45 (lokal tid) være Emirates Gold Cup, hvor der igen er mange spændende ekvipager til start. Heriblandt vinderen af Longines Speed Challenge. Søndag byder bl.a. på Longines Grand Prix-klassen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen