Longines masters – nu også for ponyer

19-10-2019 09:24

Camilla Tiefensee Schrøder

For første gang får ponyryttere i år tildelt deres egen klasse ved Longines Masters of Paris. 14 af verdens dygtigste ponyryttere skal konkurrere i den første udgave af den såkaldte "Pony Masters"

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når det næste store Longines Masters-stævne afholdes i Paris den 7.-8. december bliver der tilføjet en ekstra dimension. Fremtidens springstjerner får nemlig deres egen klasse, Pony Masters, som er særligt reserveret til verdenseliten blandt unge springryttere under 16 år.
Pony Masters vil blive afviklet i 125-130 cm med en indledende klasse i Table A om lørdagen efterfulgt af Grand Prix om søndagen.

14 ryttere vil blive inviteret til at deltage, hvoraf fire af dem er franske ryttere udvalgt af den franske landstræner Olivier Bost, og resten udtages med udgangspunkt i top-10 ved EM i ponyspringning 2019. Det oplyser Longines Masters i en pressemeddelelse.
Ifølge arrangørerne kommer EM-sølvmedaljevinderen Holly Truelove fra Storbritannien og bronzevinderen Ilona Mezzadri fra Frankrig til at være blandt deltagerne.

Bedste danske rytter ved EM i Strzegom var Linnea Ilsøe Madsen og Zee Tech, som sluttede på en individuel 12.-plads.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing