Nu aflyses også Longines Masters of Lausanne

24-03-2020 08:19

Annika Knudsen Lorentsen

Den anden udgave af Longines Masters of Lausanne, som oprindeligt skulle have fundet sted 18.-21. juni bliver ikke til noget oplyser ejer og arrangør af begivenheden

Copyright Ridehesten.com
Foto: Press photo
Nyheden fortsætter efter annoncen

Oprindeligt skulle Longines Masters of Lausanne have fundet sted fra den 18.-21. juni, men nu er også dette stævne aflyst. Det oplyser arrangørerne bag arrangementet. 

Beslutningen er blevet taget som led i de forsigtighedsforanstaltninger, som man tager, på grund af den intense og uforudsigelige udvikling som Covid-19 har i Europa og resten af verden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I den aktuelle tilstand som den globale sundhedskrise er i, ved ingen om sportsbegivenheder vil være i stand til at blive afholdt i midten af juni i Schweiz. Ingen kan garantere, at vi er ude af denne krise. Ingen kan garantere, at vi kan byde heste og offentligheden velkommen og levere den vidunderlige begivenhed, som alle har glædet sig til. Vigtigere er det, at den aktuelle dialog med leverandører og partnere, der i betragtning af situationen kan være tilbageholdende eller endda ikke i stand til at operere på grund af nedlukning eller på grund af, at økonomien står stille. Dette gør det umuligt at afholde begivenheden, fortæller Christophe Ameeux, som er grundlægger og præsident for EEM Society og fortsætter:

– Efter aflysningen af Longines Master i Hong Kong og Asia Horse Week er vi forsigtigt gået videre med planlægningen af Longines Masters i Lausanne, med den lidenskab, som kendetegner holdet omkring mig. På trods af denne dedikation, vil den schweiziske afdeling af serien ikke blive til noget i år. Det er en vanskelig og underlig periode, og det er op til os, som spillere i den globale hestesektor, at tage ved lære af de lektioner vi får, og begynde at opbygge vores verden til fremtiden.

Den næste afdeling af Longines Masters er i Paris fra den 3.-6. december 2020.

Læs også

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen