Når niveauet bliver højere og højere

26-03-2017 18:52

Wauw for et højt niveau der blev leveret ved dagens landsstævne i Holte, hvor Cathrine Dufour og Agnete Kirk vandt deres klasser med 76%, mens Nanna Merrald vandt 1. afdeling af Bundgaard Byg med hele 78%

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour

Klokken 9.00 i morges blev der taget hul på weekendens sidste konkurrencedag, hvor MB3 klassen var den første der skulle rides. Her vandt erfarende Sanne Henningsen og hesten Gasolin e. Blue Hors Doolittle/Tiberias (opdr. Munkedal Aps) klassen med 72,750%, mens berider Rune Willum Hansen red sig ind på andenpladsen med Bonnaquiqui e. Bonifatius/Rotspon (opdr. Jens Herluf Berthelsen) som opnåede 70,583%. På tredjepladsen blev det unge Karoline Rohmann på Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador XX (opdr. Jan og Karina Koefoed-Nielsen) med 69,750%.

Herefter var det tid til dagens MA2, som blev en ren magtdemonstration fra danmarksmesteren Cathrine Dufour. Cathrine havde taget den unge hest Bohemian e. Bordeax/Samarant med, hvilket i den grad blev succesfuldt da ekvipagen vandt klassen med intet mindre end 76,053%. Nærmeste konkurrent blev Dennis Holst på I' Mael e. Electric/Induc som red sig ind på andenpladsen med 70,526%, mens Nana Gajhede på Zoom-In Firfod e. Milan/Schwadroneur indtog tredjepladsen med 69,561%.
- Bohemian gjorde virkelig et fantastisk stykke arbejde i dag. Kun 7 år og vores første MA2 - jeg er helt vildt håbefuld for fremtiden, og er meget taknemmelig for at familien Zinglersen har valgt at ligge hans uddannelse i mine hænder. Han er forhåbentlig min nye stjerne, fortæller Cathrine Dufour Ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald her på Gørklintgårds Quantico

I går indtog Nanna Skodborg Merrald både første - og tredjepladsen i Intermediare I og der var ej heller nogle som kunne komme i nærheden af hende og de Gørklintgård-heste Quater Boy og Quantico i dag, begge efter Quaterback og avlet af Jørgen Ravn. I dag blev det til en overbevisende sejr samt andenplads for Nanna, som oven i købet red dagens højeste procent ind. Med 78,125% og 76,625% i dagens Intermediare I kür som var 1. afdeling af Bundgaard Byg Cup, blev det også til en sejr og andenplads i den samlede stilling af første afdeling. Nærmeste konkurrent til Nanna blev Anna Zibrandtsen på Holsteins Floridór e. Florencio I/Ragazzo (opdr. Familien Holstein) som red sig ind på tredpladsen i dagens kür med 75,292%, hvilket også rakte til en samlet tredjeplads. 
- Det er helt vildt, den havde jeg ikke lige set komme da jeg efteranmeldet i mandags siger en glad Nanna til Ridehesten.com og fortsætter - Jeg havde 2 virkelig gode ture og kunne ikke være mere tilfreds!

En ekvipage som red for en fuld ridehal i Holte i går, skuffede bestemt heller ikke i dagens Grand Prix Special. Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag (opdr. Atterupgaard) formåede at forberede deres procent fra i går, som i dag blev til hele 76,895% og komfortabel sejr i dagens klasse som Agnete kommeterede på sin Facebook med: Hun var fantastisk og jeg kan slet ikke vente med at se hvad fremtiden bringer os!
Den eneste som kunne komme i nærheden af Agnete og Orthilia både i går og i dag var Charlotte Heering på Bufranco e. Negro/Zevenstar som igen i dag red sig ind på andenpladsen med 73,987%.

Se alle resultater HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner