My Vitality solgt til Cathrine Rasmussen

25-03-2022 14:20

Annika Knudsen Lorentsen

Avler, hingsteholder og Grand Prix-rytter Cathrine Rasmussen er et velkendt navn i ridesporten med sit ejerskab af nogle af dressursportens bedste heste. Cathrine har længe været medejer af Vitalis-helbroderen My Vitality, men har nu købt sig til fuldt ejerskab af den talentfulde unghingst, der har skabt imponerende overskrifter den seneste tid

Copyright Ridehesten.com
Eric Martinez med My Vitality da de vandt championatsfinalen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den fuksrøde hingst har udviklet sig på imponerende vis og gjort sig særledes flot bemærket på stævnebanerne under Helgstrands spanske rytter, Eric Martinez. Parret kvalificerede sig med topkarakterer til Dansk Ride Forbunds championatsfinaler og red sig direkte ind på førstepladsen med alle karakterer over 9. Men også i avlssammenhæng har han slået sit navn fast, hvor han senest sejrede i 35-dages testen med en samlet karakter på 902,5, efter udnævnelsen til præmiehingst i Dansk Varmblod året forinden. Hans første følårgange skuffer ikke og han videregiver sine harmoniske gangarter, flotte type og fantastiske sind til sine afkom.

– Det var kærlighed ved første blik, da jeg så My Vitality første gang. Og begejstringen har kun vokset i løbet af de par år, hvor jeg har været medejer af ham. Jeg har et afkom efter ham på en af mine hopper fra sidste år, og er så tilfreds med den, at jeg venter 3 mere i år. Jeg sætter utrolig stor pris på mit samarbejde med Helgstrand, og nyder at være med på rejsen og følge vores heste og deres succes på stævnebanerne og i avlsarbejdet. Når man også er rytter, er det klart, at den ultimative drøm er at få mulighed for selv at arbejde med en hest af sådan en kvalitet. Så jeg er meget taknemlig over, at Helgstrand gav mig mulighed for at erhverve fuldt ejerskab over My Vitality. Jeg glæder mig helt vildt til at få ham hjem og komme i gang med den videre uddannelse. Og jeg vil benytte anledningen til at sige et stort tak til Eric for den fantastiske grunduddannelse af ham, udtaler Cathrine Rasmussen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Cathrine igennem mange år efterhånden. Hun har sans for at spotte de gode heste, og så er hun dybt passioneret omkring alt, hvad hun foretager sig. En kombination, der nu er endt i fuldt ejerskab af My Vitality. Vi glæder os over, at han skal fortsætte sin uddannelse, for han er helt klart en kandidat til topsporten, fortæller Andreas Helgstrand.

My Vitality flytter til Kristiansand, Norge her i weekenden, men han vil fortsat være tilgængelig i avlen (på frostsæd), hvis man gerne vil sikre sig et føl efter ham. 

/Helgstrand Dressage

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing