DV-hest til UVM for Norge

01-08-2023 14:05

Den norske landsholdsrytter Cathrine Rasmussen kommer til start i Ermelo for Dansk Varmblod Norge med 5-årige Ravinas Sebastian, der var blandt de bedste i Blue Hors Unghestechampionat i Herning i år

Copyright Ridehesten.com
Nr. 4 i Unghestechampionatet 2023, Ravinas Sebastian, kommer til start ved UVM i Ermelo med Cathrine Rasmussen, men ses her under Anders U. Sjøbeck Hoeck. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover de 12 tolv heste, der udgør Dansk Varmblods hold ved UVM i dressur i Ermelo, kommer den norskavlede DV-hest Ravinas Sebastian også til start.

Mange vil huske 5-årige Ravinas Sebastian e. Secret/ De Niro (opdr. Evy Lund Kvernes), da han i  Blue Hors Unghestechampionat i Herning i år gjorde en fremragende figur under Anders U. Sjøbeck Hoeck og testrytter Cathrine Laudrup-Dufour, der gav den sorte vallak 9,5 for ridelighed og 9 for kapacitet. Ravinas Sebastian sluttede på en fjerdeplads.

I dag rides Ravinas Sebastian af sin ejer, den norske landsholdsrytter Cathrine Rasmussen, som er udtaget til at starte for Dansk Varmblod Norge ved UVM i Ermelo med Ravinas Sebastian.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ravinas Sebastian er trukket på elitebronzemedaljehoppen Vinaya fra Lena og Ulrik Kristensen og er ud af deres velrenommerede hoppestamme, der går tilbage til samme svenske stamhoppe, som ligger bag bl.a. Mistral Højris.

Med Ravinas Sebastian kommer tre af de fire topplacerede ved Unghestechampionatet til start ved UVM i Ermelo, idet vinderen Quinn G. og nr. 2 Valerie B repræsenterer det danske hold.

/Varmblod.dk

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen