Michael Søgaard holder føringen i Bundgaard Byg Cup

24-08-2019 13:52

Marie Helene Rigård Rohleder

Den populære turnering Bundgaard Byg Cup afholder kvalifikationsstævne på Vilhelmsborg i weekenden, og her red Michael Søgaard sig til sejren i Intermediare 1 

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard til præmieoverrækkelse.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Under en skyfri himmel og med solen bankende ned på den smukke gårdsplads på Vilhelmsborg blev det tredje og sidste kvalifikationsstævne i Bundgaard Byg Cup afviklet. 

I dagens Intermediare 1 kvalifikation på Vilhelmsborg var det Michael Søgaard på Jukebox e. Jazz/RubinStein I (opdr. Jytte Kolster), som red sig ind på førstepladsen med 71.842 procent. Dermed holder Michael Søgaard indtil videre føringen i Bundgaard Byg Cup 2019. 

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin

Andenpladsen gik til Victoria E. Vallentin på Placido Domingo e.Dorkas/Hohhenstein E.H (opdr. Ernst Albert Haack) med 70.175 procent, og tredjepladsen blev Gitte Mors Burgaard på Moselunds Dominic e. Uno Don Diego/Temple Wind XX (opdr. Birgitte Frank Andersen) med 69.605 procent.

Copyright Ridehesten.com
Gitte Mors Burgaard til præmieoverrækkelse.

Sideløbende med Dansk Varmblod KRAFFT eliteskue på Vilhelmsborg afvikles Danish Derby Horseshows landsstævne i dressur og springning , og i morgen afvikles Bundgaard Byg Intermediare 1 Kür, hvor de 15 bedste ekvipager fra dagens klasse er gået videre til.  

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Se hele resultatet fra dagens Intermediare 1 her.

Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup 2019.

Firmaet Bundgaard Byg A/S konstruerer og bygger ridehaller og stalde over hele landet. Virksomheden har opført mere end 2.000 byggerier, og har udviklet sig til at blive ekspert i byggeri til ridesporten.

Finalen i Bundgaard Byg Cup 2019 finder sted på Blue Hors til Blue Hors Dressurfestival d. 7-10 november.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner