Morsø Rideklub under høj sol

31-05-2014 11:21

Nanna Nørgaard

Solen skinner højt over Morsø Rideklub ved deres fire dage c-stævne i kristi himmelfarts ferien. Onsdag ankom en stor del af deltagerne og torsdag gik det løs med mere end 400 starter

Torsdag bød på blandt anden de indledende runder i DM for beriderelever i henholdsvis springning og dressur og der var spænding til det sidste. Fredagen har budt på flere i finaler i blandt andet DM for berider elever i henholdsvis springning og dressur, samt distriktmesterksaber for juniore og youngrider. Der var stor tilslutning af tilskuere igennem dagens klasser.

I DM for beriderelever i springning blev det Kenneth Damgaard på Cordero D fra Viborg rideklub, der med nul fejl og hurtigeste tid i en omspringning, sikkert kunne indtage første pladsen i tiden 30,35 sek. Tæt efterfulgt af Maria Witt Poulsen på Giorgio Armani fra Rom Rideklub i tiden 30,66 sek.Trejde pladsen gik til Laila Pedersen på Appel fra Aarhus Rideklub der efter en omspringning kunne indtage pladsen som nummer tre.

I DM for beriderelever i dressur blev det Søren Andersen på Starley fra Viborg Rideklub, der tog den samlede sejr tæt, efterfulgt af Jens Østergaard på Vilgot fra Brønderslev Rideklub. På trejde pladsen blev det Johanne Vibe Petersen på Dublin. Humøret var højt, da beriderelever fra Viborg Rideklub havde indtaget første pladsen i både springning og dressur.

Se alle resultater fra stævnet her: Dressur og springning

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald