Uofficielt DM for beriderelever

12-05-2015 10:01

I Kristi Himmelfartsferien afholdes det uofficielle DM for beriderelever i dressur og springning. Mesterskabet er beriderelevernes årlige mulighed for at dyste indbyrdes, og det er Morsø Rideklub, der er værter for årets mesterskab

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vindere Søren Andersen i dressur og Kennet F. Damgård i springning.

Det er 20. gang, at Morsø Rideklub afholder deres traditionsrige distriktsstævne, og der er 15 deltagere i dressur og 16 deltagere i springning klar til det spændende uofficielle mesterskab for beridere.

Herefter kan de klare alt
Det uofficielle DM i dressur afvikles over to afdelinger. Første afdeling rides i en MB1 og anden afdeling i en MB2. Vinderen findes ved at lægge resultaterne fra de to klasser sammen. Springningen afvikles ligeledes over to afdelinger, og i begge afdelinger springes der 120 cm (LA2**) i metode B1.

- Vi har som tidligere prøvet at lave nogle klasser, som netop er møntet på, at eleverne kan nå at få de sidste dressur- og springstarter, inden de skal til eksamen og videre i deres gerning. Vi giver særlig rabat på starter og opstaldning til de beriderelever, der kommer til os og deltager i mesterskabet. Det er altid spændende at se dem år efter år, om der er sket en udvikling, og vi er glade for, at de nye beridere får en oplevelse af vores store stævne, og at de alle har været forbi Mors og set vort skønne sted. Vores stævne er anderledes end andre. Når først man har redet hos os, er hestene hærdet til at gå alle steder. Her er der meget i gang hele tiden – heste, ponyer, stande, lastbiler, slamsugere, barnevogne og hunde, færdes tæt op af dressurbanerne og springbanen, fortæller stævneleder Thomas Vogt Hansen.

Startlister
Dressur
Springning

Morsø Rideklub

Program

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen