Morsø Rideklub rundede sidste dag

01-06-2014 22:19

Nanna Nørgaard

Fire dages stævne er nu veloverstået for Morsø Rideklub og alle dage i suværent godt vejr. Over de fire dage har der været en flot tilslutning af starter og der blev afviklet nogle spændende distriktmesterskaber i henholdvis spring og dressur for junior, youngriderog senior samt DM for beriderelever ligeledes i spring og dressur.

Både tilskuer og samtlige startende nød godt af det varme vejr igennem kristi himmelfartsferien, da Morsø Rideklub afholdt et stort fire dages stævne i spring og dressur for ponyer og heste. Stævnets sidste dag blev flot afsluttet med afvikling af distriktmesterskaber i dressur for senior. Her bevidste beridereleverne Søren Andersen og Kenneth Damgaard fra Viborg Rideklub bestemt at de kunne deres kram ved at indtage en samlet 1.plads med 69,605% efterfulgt af Janni Thermann med 69,474%

Ligeledes i springning blev der afholdt distrktmesterskaber for junior, youngridere samt seniore. For junior blev det Anne Bruunshøj på Contendro der indtog 1. pladsen. I youngrider klassen blev det Julie Ø. Nielsen på Hr. Man med tiden 29,33 sek. der kunne tage 1. pladsen. 2. pladsen gik til Siri Eifler på Occhi Blu. Anne Sønderbeck kunne kalde sig mester for seniorerne efteren hurtig omspringning i tiden 37,21 sek.

Se alle resultater fra morsø her

 

Fra på mandag af vil man kunne se billeder fra stævnet taget af en af vore fotografer torsdag og fredag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen