Springning på Fredemarksgård

01-08-2014 22:00

Stine Gertsen

Der afholdes i denne weekend C-stævne i springning for både heste og ponyer på Fredemarksgård på Fyn. Ridehesten stod klar på banen med kameræt

I dagens LA1* for kat. 3 ponyer blev det til en førsteplads til Amalie Reimer Nielsen og Miss Only. Ekvipagen sluttede med 0 fejl og en hurtig tid der lød på 45.59 sek. Andenpladsen gik til Caroline Sand Bugge og Engtofts Meteor.

Emilie Line Hansen og Mirco var fejlfrie kom hurtigst over målstregen i kategori 2’ernes LA1*, og endte med tiden 47.55 sek. De var næsten 3 sekunder hurtigere end klassen to’ere; Caroline Cridland Pedersen og Castlefarm Jimmy Blue.

Der var meget tæt løb i 1’er ponyernes LA1*, men øverst på resultatlisten og med en fejlfri runde og en tid på 50.19 sek., endte Nathalie Eckhoff Zitz på Breitling. Nummer to blev Stine Twisttmann på Little Joe, sluttede med tiden 50.42 sek.

Dagens sidste klassen; LB2** for heste, blev vundet af Stephanie Dybro Bechgren på Lecoto F. Ekvipagen endte med to fejlfrie runder og en tid i omspringningen på 30.30 sek. Andenpladsen gik til Herle Klinge Rønnest og Wivara, som afsluttede omspringningen i tiden 31.18 sek.

Billederne kan ses her på siden fra på tirsdag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen