Georgia Timmermann: Det var sjovt!

19-10-2020 13:37

Hannah Duelund Liltoft

Vi kender hende nok, mere eller mindre, alle sammen. Georgia Timmermann, der er bosat på Fyn på hendes eget ridecenter

Copyright Ridehesten.com
Georgia Timmermann red i 2018 Happy Toughts, til championats finalen på Blue Hors. Foto: Ridehesten.com / Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Georgia Timmerman er en frisk kvinde, og det kommer nok ikke bag på dem som kender hende. Til Christmas Show er hun ofte at se med nissehue og Georgia er inkarneret hestepige, helt ind til benene og hun lever og ånder for uddannelse. Netop det, er et af de forretningsområder der går forrygende

Georgia går meget op i grundridning, og det kan muligvis også være årsagen til, at hun i fredags var testrytter ved fjordhestechampionatet hos  Riders Cup, i Herlufmagle. 

Det kigger vi lidt nærmere på her:

Grundlæggende, når fjordhestene skal gå championat, så kræves det, at de med deres egen rytter springer 3-5 i forvejen opsatte forhindringer. Derefter skal testrytteren ride. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var anderledes og også sjovt. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, og så har jeg respekt for, at alle racer er gode til hver deres opgave, udtaler Georgia. 

Ikke nok med at Georgia brænder for at tilride og uddanne de unge, så har Georgia også erfaring i springklasser op til S. Hun har blandt andet  redet DM for Senior, på hendes tidligere tophest, Pablo.

Copyright Ridehesten.com
Georgia som testrytter

– Mit formål var at ride hesten, som deres rytter gjorde det. Min tilgang var, at hesten på lige vilkår skulle bedømmes, men hvad også var vigtigt er, at det ikke er min opgave, som testrytter, at lave hesten om, men derimod, at have mindst mulig indvirken og mest mulig indføling, fortæller Georgia med et smil. 

Copyright Ridehesten.com
Vinder af DM for Junior, Anne Kathrine Hjorthøj og Laustfin Skellerød

Til start var blandt andet Anne Katrine Hjorthøj og Laustfin Skellerød, de vandt DM for Junior. 
Anne Katrine og Laustfin, var tidligere i år repræsenteret ved Baltic Cup stævnet

Øvrige resultater fra stævnet kan findes her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen