Mød 21-årige Dennesy Rogers og hendes DV-hoppe

24-02-2024 07:12

Trine Askjær-Jørgensen

I denne weekend er der FEI Nations Cup-dressur i Wellington, USA, med flere danske heste til start. Én af dem er 21-årige Dennesy Rogers med DV-hoppen Chanel, som netop har modtaget en pris fra den amerikanske afdeling af Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Dennesy Rogers og DV-hoppen Chanel. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Global Dressage Festival i Wellington, USA, er i fuld gang, og i FEI Nations Cup er der deltagelse af fire nationer: Tyskland (forsvarene vindere), Canada, Sverige og USA. Der er fem afdelinger af dette års FEI Nations Cup, og efter Wellington flytter serien til Europa med afdelinger i Frankrig, Ungarn, Holland og Sverige.

På det svenske hold deltager Christina Devine med DV-hesten Slæbækgaards Santino e. Sir Donnerhall/ Carano (opdr. Dorte Bak Himmelstrup) samt Jan Ebeling på det amerikanske hold med Jubi’s Tenacity e. Tailormade Temptation/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Judy og Birger Jensen).

Stævnets start- og resultatlister.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mød 21-årige Dennesy Rogers
Ved stævnet var det også planlagt at afvikle en Nations Cup for U25-ryttere. Desværre var den USA eneste nation, som stillede med hold, og derfor er klassen nu blevet en individuel klasse med fire ryttere. En af dem Dennesy Rogers er til start på DV-hoppen Chanel (Phoe'me Sølyst) e. Blue Hors Romanov/ Gribaldi (opdr. Poul E. Pedersen). Hoppen er 19 år, og hun er en god partner for sin rytter, fortæller ejer Dorriah Rogers.

Læs artiklen "NADWA-pris til Dennesy og Chanel".

Copyright Ridehesten.com
Dennesy Rogers og DV-hoppen Chanel. Foto: Elena Dotoli

/Varmblod.dk

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen