Millionforretningen Helgstrand Dressage

29-12-2015 13:57

Berider Andreas Helgstrand har modtaget flere erhvervspriser for sin enorme succes med virksomheden Helgstrand Dressage, som dagbladet Børsen også har fået øje på som en millionforretning

Copyright Ridehesten.com

Avisen Børsen bringer i dag en artikel om den succesfulde forretningsmand Andreas Helgstrand, hvis succes startede som ung berider - først i en dressurstald i Norge og sidenhen på Danmarks største hingstestation, der førte ham til EM, VM og OL i dressur. Den største forretningssucces har Andreas selv stablet på benene, da han i 2008 etablerede Helgstrand Dressage.

Der er løbet meget vand i åen siden dengang. For seks år siden flyttede Andreas, hans hustru Marianne og deres to sønner ind på Møgelmosegård i Vodskov, og Helgstrand Dressage har gradvis udviklet sig til en millionforretning, der har sat Andreas Helgstrand på verdenskortet som hestehandler og på danmarkskortet som forretningsmand.

Han vandt i 2014 vækstprisen som Årets Ejerleder i Nordjylland, og i år har han og Marianne modtaget Børsens digitale Gazellepris - en nyindstiftet pris, der uddeles af Børsen i samarbejde med Google Danmark. For nyligt har Marianne lanceret en eksklusiv smykkeserie under navnet Helgstrand Denmark.

I dag belyser Børsen forretningen Helgstrand Dressage i en interessant artikel "Toprytter skovler penge ind på avlshingste", der kan læses HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen