Militaryryttere til tops i Polen

15-10-2023 20:41

Thilde Holm Nielsen og Anne-Dorthe Möller slutter begge som nr. 3 ved det internationale militarystævne i Strzegom i Polen

Copyright Ridehesten.com
Anne-Dorthe Möller og First Class GS. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til det internationale militarystævne i Strzegom, Polen,  er Thilde Holm Nielsen sammen med ponyen Karlshøjgaard's Monique e. Tai Tanico/ Antario N (opdr. Klaus Graversen) blevet samlet nr. 3 i CSIOP2-L. 

Thilde Holm Nielsen og Karlshøjgaard's Monique startede ud med et resultat på 36,5 strafpoint i dressurdelen, hvilket indledningsvist placerede dem som nr. 18 i feltet. Men efter et godt ridt i terrænet med hverken fejl på banen eller tidsfejl, lykkedes det dem at opnå en placering som nr. 8 i terrændelen. I springdelen brillierede makkerparret med endnu et fejlfrit ridt, hvilket kun lykkedes for tre af rytterne, og de blev dermed nr. 3 i klassen. Det bragte dem til det samlede resultat som nr. 3, og ekvipagen har dermed kvalificeret som til EM i 2024.

Copyright Ridehesten.com
Thilde Holm Nielsen og Karlshøjgaard's Monique her til Christmas Show. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

EM i military for ponyer finder sted i Westerstede, Tyskland, d. 1.-4. august. 

Liva Emilie Grubbe med AC Star Quickie af Engvang og Cilja Folman Westh med Solvangs Morning Suprice var også til start til stævnet. Liva Emilie Grubbe sluttede som nr. 11 med AC Quickie af Engvang. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samlet resultat for CSIOP2-L

I CCI2*-S lykkedes det også Anne-Dorthe Möller og First Class GS e. Fürst Nymphenburg/ Carismo at opnå placering. I dressurdelen fik ekvipagen 33,2 strafpoint, hvilket placerede dem som nr. 17 i feltet. I terrændelen lykkedes det dem at avancere, da de med blot to tidsfejl blev placeret som nr. 8 med en samlet straf på 35,2 som følge af de to tidsfejl. I springdelen red Anne-Dorthe Möller fejlfrit og blev placeret som nr. 3. De endte derfor på et samlet resultat som nr. 3 i CCI2*-S. 

I samme klasse blev Mia Hastrup sammen med Mario Gomez e. Aston Martin/ Koh-I-Noor (Barthahus) (opdr. Bolette J. Emde) placeret som nr. 9

Samlet resultat for CCSI2*-S.

Stævnets start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen