Michellinoerne nu tilbage til Europa

10-04-2014 13:14

I disse dage fragtes en hel del danskavlede dressurheste efter Michellino over Atlanten. En tur de har taget før, men da fløj de den anden vej

Copyright Ridehesten.com
Catherine Haddad Staller og Mane Stream Hotmail. Foto: DressageNews/ Ken Braddick

Ganske vist er Michellino-sønnen Mistral Højris gået på pension, men det betyder ikke, at man ikke ser så meget til Michellino på verdensranglisten. Hans afkom pryder stadig i stor stil internationale Grand Prix-klasser verden over.

En af de danskavlede dressurheste efter Michellino, som nu er på vej til Europa er Janne Rumboughs My Lady, der med Mikala M. Gundersen er kvalificeret til World Cup finalen 2014, som finder sted i Lyon, Frankrig om en uge. Efter deres deltagelse i World Cup finalen bliver ekvipagen i Europa og får undervisning hos deres træner Ernst Hoyos frem mod DM på Broholm, hvor ekvipagen også vil være til start.

Dog er My Lady ikke det eneste Michellino-afkom i USA, som står over for at krydse Atlanten. Hoppen Alina mf. Diamant (opdr. Ulla og Kristian Bech), der rides af Arlene "Tuny" Page og vallakken Mane Stream Hotmail mf. Havel, der rides af Catherine Haddad-Staller, er begge på vej mod Europa igen.

De to amerikanske ryttere rejser til Europa med deres topheste for at stille skarpt inden den amerikanske holdudtagelse til WEG i Normandiet, skriver DressageNews. Både Arlene Page og Catherine Haddad-Staller kommer til start ved Horses and Dreams i Hagen om to uger. Derefter starter Catherine til Treffen i Østrig og München i Tyskland, mens Arlene sigter mod Kapellen i Belgien, inden de begge krydser Atlanten med deres danske Michellinoer for at deltage ved den amerikanske WEG-udtagelse den 12.-15. juni i Gladstone, New Yersey.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen