Max-Theurer vandt PSG i Aachen

26-06-2013 17:38

CHIO Aachen | Østrigske Victoria Max-Theurer satte sig på sejren i Prix St. Georges medhoppen Della Cavalleria

CHIO Aachens første dressurklasse var Prix St. Georges med deltagelse af de to danske ekvipager Anna Kasprzak og Darling's Dream e. Day Dream / Acapulco og Andreas Helgstrand og Polka Hit Nexen e. Sandro Hit / Temple Wind xx (opdr. Hans Jul Andersen), der begge gjorde en god figur, selv om det for begge ekvipagers vedkommende var med lidt spændte heste. 

For Anna og Darling gik det særligt ud over skridtprogrammet, men ikke desto mindre sluttede de med 69,737%, hvilket rakte til en tiendeplads. For Andreas og Polka Hit fik spændingerne bl.a. ud over den første middeltrav, men samtidig lykkedes det at få vist mange højdepunkter, der i alt blev belønnet med 72,342% og en fjerdeplads. Der er ingen tvivl om, at Anna o Andreas begge kommer stærkt tilbage i Intermediairen.

Klassen blev vundet af østrigske Victoria Max-Theurer og den dejlige oldenburgerhoppe Della Cavalleria e. Diamond Hit / Rubinstein med 74,421% tæt efterfulgt af svenske Patrik Kittel og hoppen Deja e. Silvano / Blue Hors Don Schufro med 74,368%.

Se hele klassens resultat HER

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen