Max-Theurer gør det igen

06-07-2014 13:37

Det blev i går til endnu en hjemmebanesejr til østrigske Victoria Max-Theurer i Grand Prix, men danne gang på en anden hest

Copyright Ridehesten.com
Victoria Max-Theurer på Augustin - her ved CHIO Aachen 2013.

Lørdag ved det firestjernede CDI Manfred Swarovski Gedächtnisturnier Internationales Dressurturnier i Fritzens-Schindlhof, Østrig, stod den på to dressurklasser med deltagelse af flere spændende ekvipager.

Dagens første klasse, Intermediaire I, blev vundet af amerikanske Steffen Peters på Rosamunde e. Rock Forever med 76,026%. Ekvipagen vandt ligeledes fredagens Prix St. Georges. Det blev erfarne tyske Karin Rehbein, der måske er bedst kendt for at danne par med legendariske Donnerhall, som nuppede andenpladsen i klassen på Royal Princess M e. Royal Olymp med 72,711%, mens tredjepladsen gik til tyske Dorothee Schneider på Showtime e. Sandro Hit med 71,316%. En enkelt dansk ekvipage var også til start i klassen, nemlig Anne van Olst på de Chirico e. Dolany, og de opnåede en score på 65,974% og havnede desværre uden for placeringsrækkefølgen.

I Grand Prixen blev det igen Victoria Max-Theurer, der løb med sejren, med denne gang på Augustin e. August der Starke med hele 76,180%, mens andenpladsen gik til Steffen Peters på Legolas e. Laomeden med 75,340%. Tredjepladsen i klassen havde dansk islæt, da den gik til amerikanske Tina Konyot på DV-hesten Calecto V e. Come Back II/Rastell (opdr. Inge Toft) med en score på 72,600%. Også syvendepladsen blev indtaget af en dansk varmblodshest, nemlig Dorina e. Blue Hors Don Schufro/Ragtime (opdr. Ejgil Bugge Skjødt) med østrigske Evelyn Haim-Swarovski i sadlen med 67,960%.

Se flere resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen