Mathias Nørheden: – Det var en god sæsonstart

03-04-2022 12:54

Christine Krogh Frausing
Skribent

Mathias Nørheden vender snuden hjemover efter et par gode uger til stævne i Arezzo, Italien ved Toscana Tour. Det er blevet til en masse fine ture og placeringer i 140 og 145 cm, og Mathias fortæller at det har været en god sæsonstart

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen og Blue Eye 25. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste to uger har Mathias Nørheden Johansen været til stævne i Italien ved Toscana Tour i Arezzo, hvor han har haft fire heste med sig, samt tre elever fra hans chef, Gugler Sportshorses. 

Det er blevet til en masse flotte resultater ved stævnet, og senest var det i går, da han med Accolade e. Chacco-Blue/ Germus R blev placeret på en andenplads i en 140 cm klasse. 

– Stævnet her var til at komme igang på både sand og græs, og trods dårligt vejr, har banerne holdt rigtig godt. Alle hestene har gået nogle fine nul runder i 140 og 145, og har fået placeringer, så vi er tilfredse, fortæller Mathias Nørheden Johansen. 

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen og Accolade. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu går turen hjem for Mathias og eleverne, inden Mathias endnu en gang skal afsted til stævne.

– Nu tager vi hjem, med følelsen af at vi er klar til resten af udendørssæsonen, og næste stævne er allerede om 2 uger i Linz, hvor jeg skal ride CSI3*.

Mathias Nørheden Johansen er til daglig ansat som rytter i Tyskland, men lige inden han drog til Italien, var han på visit i Danmark for at ride under stævnet ved Hingstekåringen. Her viste han topform med de 4 medbragte heste, og red blandt andet en sejr i en 145 cm klasse i hus, hvor 58 stillede til start.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen