Mathias Nørheden Johansen placeret i en 150 cm klasse

23-05-2022 17:35

Christine Krogh Frausing
Skribent

I den 3-stjernede Gold Tour i slovenske Bratislava, har Mathias Nørheden Johansen i går redet en placering i hus, på den 150 cm høje klasse. Flere andre ryttere er placeret i de øvrige klasser, på stævnets sidste dag i går, søndag

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nærheden Johansen, her med Accolade. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Imens der i weekenden blev afholdt Nations Cup i Uggerhalne, var et hold danske ryttere ligeledes sendt til Bratislava i Slovenien, hvor de også prøvede kræfter med Nations Cup. 

I går var sidste dag ved stævnet, og her lykkes det Mathias Nørheden Johansen at blive placeret i en 150 cm klasse. Sammen med vallakken Camelot e. Casall red han med 4 fejl på den tekniske bane, hvor kun 5 ud af 44 ryttere lykkes med at komme fejlfrit igennem. Ekvipagen tog derfor en velfortjent placering som nr. 11. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Haastrup lykkes ligeledes med at ride en placering i hus i går, da hun med Cavalino e. Tannenhof's Conteur red fejlfrit i en 135 cm klasse, og derfor tog placeringen som nr. 10. 

Caroline Schaarup-Kjær tog en 3. plads i en 130 cm klasse med Caprice Ask e. Favorit Ask, da de red fejlfrit i tiden 69,54 sekunder. 

Find resultater fra stævnet her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner