Martin Fuchs sejrede i GCT-Grand Prix

19-05-2019 10:46

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter at have vundet lørdagens Global Champions League med London Knights gik den schweiziske toprytter Martin Fuchs og hingsten Chaplin direkte videre til en sejr i Global Champions Tour Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Der blev trykket til i omspringningen GCT Grand Prix Madrid, hvor Martin Fuchs vandt med Chaplin. Foto: GCT/Stefano Grasso
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som sidste rytter på banen i omspringningen sikrede Martin Fuchs sejren i Longines Global Champions Tour Grand Prix i Madrid i går aftes. Med en hæsblæsende omspringning på den 12-årige hingst Chaplin e. Verdi Tn/Concorde lykkedes det ham at vinde med knap tre tiendedele sekund.

Tjekkede Maikel på telefonen
Det gjaldt om at slå hollandske Maikel van der Vleuten, som lå i spidsen med en fejlfri runde i tiden 39.77 på hoppen Dana Blue e. Mr. Blue/Hemmingway. Og her var det naturligvis sine fordele at være sidste rytter.
– Faktisk så jeg Maikels runde på min telefon, mens jeg var ude på opvarmningen [via GC TV], fortæller Martin Fuchs til LGCT.
– Da det blev hans tur tog jeg telefonen frem fra baglommen for at se, hvordan han gjorde, og hvordan jeg ville kunne gøre det hurtigere end ham. Det føles fantastisk at vinde her, lød det fra den schweiziske rytter.

Se resultatlisten og den samlede stilling.

To 5* sejre på samme aften
Martin Fuchs havde en forrygende aften med Chaplin , da de også kom øverst på podiet i Global Champions League. Her endte ekvipagen på en individuel andenplads og vandt med London Knights-holdet.

Danske Emil Hallundbæk var til start med Chalisco i både GCL og GCT Grand Prix, hvor det i begge klasser blev til fire fejl.

Se start- og resultatlisterne med videoklip

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen